Calendari d'activitats

  • EUCARISTIA D’INICI DE CURS. Farem l’eucaristia per celebrar, motivar i ambientar l’inici del curs 2018-2019 a finals d’octubre.

 

  • LA MARATÓ DE TV3. 16 de desembre. Aquest serà el catorzè any que l’escola participa i se solidaritza. Pedalejada per la Marató.

 

  • ESMORZAR SOLIDARI. El primer divendres de febrer, farem un petit esmorzar amb un preu simbòlic per fer adonar els alumnes de la sort de poder menjar cada dia i solidaritzar-nos amb els més desfavorits.

     

  • ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LA CONGREGACIÓ. 26 de febrer. Ja fa més de 175 anys que gràcies al treball i dedicació que van començar unes religioses, les Carmelites de la Caritat Vedruna, ara podem celebrar els orígens de la nostra escola.

 

  • DIMECRES DE CENDRA I INICI DE LA QUARESMA. 6 de març. Es pretén durant aquestes setmanes el treball i la reflexió personal.

 

  • FESTA DE SANTA JOAQUIMA DE VEDRUNA. 22 de maig. Ho celebrarem amb un esmorzar i tallers durant el matí.

Vincles d'interès


També et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »