Calendari d'activitats

EUCARISTIA D’INICI DE CURS.  Farem l’eucaristia per celebrar, motivar i ambientar l’inici del curs 2016-2017 a finals d’octubre.

LA MARATÓ DE TV3. 18 de desembre. Aquest serà l’onzè any que l’escola participa i se solidaritza.

ESMORZAR SOLIDARI. Durant el segon trimestre farem un petit esmorzar amb un preu simbòlic per fer adonar els alumnes de la sort de poder menjar cada dia i solidaritzar-nos amb els més desafavorits.

ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LA CONGREGACIÓ. 26 de febrer.  Ja fa més de 175 anys que gràcies al treball i dedicació que van començar unes religioses, les Carmelites de la Caritat Vedruna, ara podem celebrar els orígens de la nostra escola.

DIMECRES DE CENDRA I INICI DE LA QUARESMA. 1 de març. Es pretén durant aquestes setmanes el treball i la reflexió personal.

FESTA DE SANTA JOAQUIMA DE VEDRUNA. 22 de maig.

SORTIDA A VIC. El dia 1 de juny els alumnes de 5è i 6è realitzaran una sortida a Vic, proposada des de l’equip de Pastoral de Vedruna Catalunya.

 

SETMANA CULTURAL. Del 5 al 10 de juny. Es faran activitats relacionades amb l’eslògan del curs i Sta. Joaquima, i es diversificaran pensant en cada cicle. 

Vincles d'interès


També et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »