Benvinguts a la nostra escola

Benvolguts pares i mares,

Aquest curs, és especial per a nosaltres ja que s’inicien diferents projectes fruit d’un repte constant de millora. Tot i el molt bon nivell dels nostres alumnes, avalats en els resultats de les competències bàsiques de sisè, ens sentim empesos pels principis del nostre projecte educatiu, que ens empeny a estar atents als canvis educatius, a no defallir i a buscar sempre metodologies que ens ajudin a millorar en la nostra tasca diària i a despertar la curiositat, la motivació i l’esforç dels nostres alumnes.

És per això que aquest curs introduirem noves metodologies pedagògiques encaminades a donar les eines necessàries perquè els nostres alumnes puguin ser persones competents el dia de demà en contextos i situacions reals. I ho farem a través de l’aprenentatge cooperatiu, del treball per projectes i de les noves tecnologies. També destinarem una tarda a l’aprenentatge a través dels ambients. Aquests estan preparats perquè cada alumne busqui, lliurement però guiat pel mestre, aquelles activitats que li desenvolupin aprenentatges significatius, i l’ajudin a desenvolupar i potenciar competències concretes i diferents per cada alumne.

Per altra banda, i lligat amb la nostra aposta per fer dels nostres alumnes bons lectors, els alumnes de primer a sisè, tenen dins l’horari mitja hora de lectura diària. Un projecte per ajudar en l’aprenentatge de la lectura, l’hàbit lector, el gust per la lectura i la prevenció de dificultats lectores.

Per poder dur a terme aquests projectes s’han habilitat alguns espais:

-       L’aula de P3 s’ha remodelat de dalt a baix, enfocada als nous canvis metodològics.

-       La sala Vedruna es convertirà en una sala sensorial i d’experimentació.

-       S’ha adaptat l’aula de manualitats i plàstica, dotant-la de més espai amb més capacitat organitzativa.

-       La sala amb el nom de “Sala de l’Ampa, s’ha restaurat al complet, canviant el terra, folrant parets i canviant el sostre i la il·luminació, per aprofitar-la més i fer-la més funcional.

-       A la Llar d’infants, s’ha posat gespa a la zona de jocs.

 

El condicionament d’aquests espais ha estat possible gràcies al suport de l’AMPA.

Us demanem confiança per posar en marxa tots aquests projectes, de ben segur que caldrà ajustar-los a mesura que els anem posant a la pràctica.

Agraïm la confiança que dipositeu en l’escola i en l’equip de mestres. Esperem poder treballar conjuntament per aconseguir l'èxit dels nens i de les nenes desitjat per tots.

Molt bon curs 2016-2017!

 

 

Equip Directiu i Claustre de Mestres

 

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »