Notícies

Ja ha arribat el tió

Un any més l'AMPA de l'escola va organitzar una sortida per anar a buscar el tió, i des del passat dilluns ja el tenim amb nosaltres. Esperarem amb ganes el dia de fer-lo cagar!

llegir més »


Projecte "El cavaller" a P4

Com a final de projecte, els alumnes de P4 van anar fins al Catllar on van poder visitar el castell de la població. Després d'haver treballat a classe aquest edifici, el fet de poder estar en un de veritat va ser tota una exper...

llegir més »


Setmana de les capacitats

Els alumnes de 5è han participat d'un taller sobre les capacitats. Aquest l'han dut a terme els alumnes del CFGS de l'institut Narcís Oller.

Posteriorment i com a final d'activitat es van desplaçar fins al Centre Cultural, on ...

llegir més »


La Llar al mercat

Els alumnes de la Llar i les seves famílies han visitat el mercat dels dimecres. Una manera més d'apropar els més petits al dia a dia de la nostra ciutat.

llegir més »


Els de 6è fem scratch

Els de 6è fem scratch

PROGRAMEM AMB SCRATCH

     

                            ARNAU PI

 

     

                      IZHAR MAÑAS

 

           

                             JOAN MONTSERRAT

...

llegir més »


Musicontes

Una de les activitats més divertides del PEE és la presència d'un contacontes a l'escola. Un any més, des de P4 fins a 2n han pogut gaudir de les explicacions del Jordi Jubany, amb el conte "El drac de les cireres"

...

llegir més »


Treballem amb Scratch a 5è

Treballem amb Scratch a 5è

     

PAU GALOFRÉ

 

     

 JANA FREIXES

 

     

 PAU SANCHEZ

 

     

 LUÍS LIRÓN

 

     

 IVAN PAN

...

llegir més »


Celebrem la Castanyada

Un any més, per celebrar la festa de la Castanyada, les dues castanyeres ens han visitat a l'escola. Els hem cantat les cançons que hem après a l'aula, i hem gaudit d'una estona al pati tot menjant-nos les delicioses castanyes ...

llegir més »


Cicle mitjà al Vendrell

El divendres 27 d'octubre els alumnes de 3r i 4t van anar d'excursió al Vendrell, per visitar el camp d'aprenentatge sobre Pau Casals. Així doncs, durant tot el dia van poder conèixer la figura del música vendrellenc.

...

llegir més »


Cicle Superior a Santes Creus

Els alumnes de 5è i 6è van visitar el monestir de Santes Creus, com a activitat final del projecte que han realitzat sobre l'edat mitjana.

 

llegir més »


Cursa de Santa Úrsula

Una nodrida representació d'alumnes de l'escola van participar en cursa de Santa Úrsula.

llegir més »


Cercavila del bestiari infantil

Un any més coincidint amb la Fira de Santa Úrsula, els alumnes de l'escola han participat de la XVIII cercavila del bestiari infantil, acompanyant la cuca i la cabra de l'escola.

llegir més »


Visita al campanar

Els alumnes de 6è van visitar el campanar de la ciutat, per tal de conèixer la seva història i gaudir de les seves vistes. Aquesta visita forma part del projecte Vedruna Innova que duran a terme, i que es centrarà en aquest mon...

llegir més »


Manifest actes 1 d'octubre

Us deixem el manifest que va elaborar Vedruna Catalunya degut als fets ocorreguts el passat 1 d'octubre, i raó per la qual la nostra escola es suma a l'aturada que es va realitzar el dia 3 d'octubre.

llegir més »


Manifest de Vedruna Catalunya

Les escoles Vedruna no són alienes al que passa a la nostra societat, i és per això que davant dels fets ocorreguts el 20 de setembre van emetre conjuntament aquest comunicat

llegir més »


Lema del nou curs

M'escolto, em comprometo i em comunico amb la societat.

llegir més »


Projecte Escoles Verdes

JA TENIM LA REVISTA DIGITAL AMB ELS DIBUIXOS DEL PROJECTE ' ELS COLORS DEL BOSC' FETS PER L'ALUMNA LAIA GÁMEZ DE P5, CONJUNTAMENT AMB ALTRES ALUMNES DE LES ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA.

Podeu trobar una mostra dels dibuixos de...

llegir més »


Reconeixement Projecte Chromebook a les escoles Vedruna Catalunya

ItWorldEdu

Volem informar-vos que el projecte Chromebook que realitzem totes les escoles Vedruna de Catalunya, ha estat escollit dins de les 5 millors Metodologies innovadores amb suport de les TIC d'aquest any per el comitè d...

llegir més »